Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Påtaglig smärta

Har precis avslutat ett köttigt, smärtfyllt och otroligt givande (hoppas jag) pass med fyror tillsammans med MIA. Benen värker, magen gör ont och hjärtar dundrar på likt beatet till nån dålig technolåt. Det är livet det! Funkade toppen med tanke på revbenen faktiskt! Snart hoppas jag att de kommer från sjukhuset och väcker mig till liv igen… Har lite jobbat göra!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!