Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Påtaglig smärta

Det är något som man som elitsatsande cyklist får lära sig att älska och leva med. Förmiddagen bestod, fram till klockan ca tio av att gå runt och förbereda mig mentalt inför intervallpasset ja precis tog mig igenom. Nu gör benen, magen och bröstet ont men psyket är på topp. Dagens intervallpass med MIA var på nå sjukt sätt rätt underhållande. Ja är på väg tillbaka efter förkylning och motivationsbrist! Kötttta!

Lugnet före stormen…
Skadorna till följd av stormen!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons