Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Pedros verktyg och Uppsalashopping

Tänkte börja med att visa min extremt välutrustade vertygslåda som jag köpt genom en av mina sponsorer. Jag har använt Pedros cykelvårdsprodukter ett tag och är väldigt nöjd. Men nu har jag alltså kompletterat med en verktygslåda som har allt man kan önska och lite till. Och det är bra kvalitet, en bra måttstock på kvalité när det gäller cykelverktyg är kedjebrytaren. Den här känns otroligt robust och kraftig! Jag säljer de här verktygen genom Jeppmans cykelsport och behöver man inte hela lådan utan bara t.ex. lie insexnycklar så finns de självklart att köpa löst! På Rapidscandinavia.se finns hela utbudet och är det något du behöver så maila på info@jeppmanscykelsport.se !

Här finns allt man behöver!
Enkelt att hålla ordning på verktygen!

Idag var ja även in en sväng till Uppsala med mor och far på shoppinghysteri…eller såå farligt var det inte. Köpte ett fågelmatbord och lite småpryllar på Ikea. Sen har eftermiddagen ägnats åt att virra runt här hemma i ett försök att packa… Tänkte först köra lite Monark på eftermiddagen men benen kändes för sega för det så jag flyttar det passet till imorgon. Måste spara lite på krutet till Turkiet också. Tror det kommer bli ett och annat tramptag där nere 🙂 Snart är det Halloween också! Sen är det en i familjen som fyller år imorgon också, mer om det då!

Gick förbi…utan att handla 🙂 en godisbutik, stå emot! hehe
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!