Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Pingpongat och gymmat

Nu har ja och Ludde varit ner i gymmet och haft pingishysteri. Racketarna var väl inte de fräschaste men kul är det, förjävla kul! Efter pingpongandet hittade ja en spännande maskin som ja utforskade med ett bra överkroppsgympass. Prognosen hade fel, det blev fint väder. Tror det blir bra med vila för benen nu på förmiddagen sen blir det ett kortare, lite hårdare pass på eftermiddagen:) undra om ja hinner cykla något imorgon? Osäker på när bussen mot flygplatsen går:s

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!