Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Powerbar-buffé!

Fick en avi i brevlådan idag lagom till dess att jag hade kommit hem från Fatbikecyklandet. Slurpade i mig kaffet och for ner till Ica. Ut från Ica kom jag till min stora glädje med två enorma kartonger prydda med Powerbartejp! Väl hemma dukade jag upp buffén som slår de flesta julbord med hästlängder. Energize bars i tre olika smaker, choklad, vanilj och banan samt Protein plus bars med chokladsmak. Två olika smaker av gel, körsbär som dessutom innehåller koffein och så apelsin. Har inte testat någon av de här förut, ska bli riktigt spännande! Körsbär! Till julbordet serveras en fin årgång av Powerbar Isomax med smak av blodapelsin. Nu har jag Powerbarprylar så jag med god marginal klarar en timmes fatbike-SM om två veckor! haha!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar