Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Prehab med Access Rehab!

För några dagar sedan besökte jag för första gången en av teamets sponsorer, Access Rehab. Jag kände egentligen inte att jag hade något riktigt behov av det. Jag har inga problem i dagsläget…eller jag har en liten snehet i mitt vänstra knä. Efter första besöket hos Access Rehab visade det sig att jag var starkare och rörligare i höger skinka än i vänster plus att bålmuskulaturen har en ojämn styrka…vilket resulterar i att mitt vänstra knä kommer ut lite. Det var värre för några år sedan, sen Mikael Flockhart uppmärksammade mig på detta har jag fått in det en del men det kan fortfarande sticka ut några grader. I förrgår var jag in till Access Rehab på återbesök och fick då ett gäng övningar för att stärka de svagare musklerna för att bli av med mitt sneda knä. Jag kommer bli så sjukt snabb nästa säsong! Nytt personbästa på lattearten idag också!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!