Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Nu har jag och Ville varit och provkört banan där SM i XCO kommer att avgöras lördagen den 20/7. När vi kom dit försökte vi med hjälp av ett stravasegment att hitta runt men det var helt omöjligt. Men vi hade en jävla tur för rätt som det var dök en ängel upp i skogen! En p15-16 som heter Anton som kunde banan och därmed fick bli vår guide! Körde några varv på den väldigt slingriga banan. En hel del upp och ned…gårdagens pass låg kvar fint i benen så farten blev lite därefter. På vägen hem kikade ja på CK UNI s hemsida och såg till min förvåning att Upplands cup går ikväll och inte alls på lördag som ja trodde… Kul att komma dit med misärben

Klockrent med egen guide! Tack Anton för att du väntade på oss…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons