Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Provkört banan och fotat bilen

Var iväg till Åkersberga på förmiddagen och provkörde morgondagens bana. En riktigt rolig bana, men det kommer bli tungt.En hel del upp och ned. Den bjuder även på några roliga berghällar där det finns många olika spår och varianter att ta sig fram på.

Efter det var jag hem till mor och far och kollade på kvalet i Formel 1, vilken bana… Lite som Monaco…men i mörker! Ska bli spännande att se det racet. Nu på eftermiddagen var jag ut och tog några bilder på Gullefjun, min nya bil. En hyfsat rolig liten krabat.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons