Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Provkört Swecupbanan

Nu är jag och Johan på vandrarhemmet vid trånga hed. Vi bor i något som nästan ser ut som ett koncentrationsläger, men vi har trevligt ändå!  Sist ja var här dela ja rum med Flockhart och fick då ta överslafen för att “snabbast sover nere”….i natt sover ja uppe för att ja förlora en klunsning;) haha! Banan då, vad tycker vi om den… En väldigt kul bana, roliga stigar! I slutet av varvet, som för övrigt är ganska långt (6km) så åker man sick sack ut för en skidbacke med ett hopp i slutet, kul inslag! Sen väntar en lång klättring och en snabb utförskörning. Nu ska vi snart ut på en sväng med bilen och festa i Vårgårda…eller i alla fall besöka ica.


Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!