Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Publicerade Hustomtar!

Än en gång har hustomtarna lyckats hamna i en tidning! Förra gången var det i digitalfoto… Den här gången är det i Cycling Plus! Förutom om hustomtar som bakar kan man även läsa om hur man gör cykling roligare, Magnus Bäckstedt, cyclocross och mycket annat! Finns i en butik nära dig! Ni har väl inte missat att hustomtarna har en egen facebooksida? Www.facebook.com/hustomtarna in och gilla:) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!