Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Pyssla om sina nära och kära

Vaknade upp med en underbar träningsvärk i vaderna den här morgonen. Att springa allt vad man har och lite till sätter sina spår…På förmiddagen har jag pysslat lite med framförallt Ultimata Ulla, min tävlingsmountainbike. Hon fick en ny växelvajer och så fixade ja till framhjulet/däcket med ny Stan’s efter helgens punka. Var ut och rullade en timme för att mjuka upp vaderna lite inför kvällens GP. Får se hur det kommer gå. Skönt att inte köra tempo i alla fall i den här vinden! Nu när ja fått klart mitt modellflyg så är det självklart att det blåser hela tiden…Man kanske skulle köpa en Kite, då slutar det väl blåsa!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!