Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Imorgon är det troligtvis säsongens sista mountainbiketävling. Lite osäker på om ja ska köra vista mountain nere i Jönköping, men det här är i alla fall sista planerade tävlingen. Nästa helg blir det inget tävlande, kanske har något annat på gång då men det är lite osäkert ännu, återkommer om detta. Nu har träningsvärken lämnat kroppen helt och hållet och ja är laddad som fan inför morgondagen, ska köra allt ja kan för att behålla eller eventuellt klättra i cupsammanställningen. Har precis kört mina “införtävlingintervaller” tillsammans med MIA. Nu ska ja packa in cykeln i Smurfen och åka och provköra morgondagens bana. Hoppas hinna hem till kvalet, det är ju Singapores Grand prix i helgen! Det här kan bara bli en bra helg! Ny(ny för mig) bil, formel 1och det bästa av allt, kötta ombord på cykeln! 

Imorgon är det växel 20 som gäller!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons