Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Racepepp inför Hökensåsracet

Nu är ja laddad, ätit en smarrig frukost här i Wengelins fina lägenhet och ska snart rulla iväg mot Tidaholm. Starten går vid 12 och då blir det åka av. En hel del snabbingar är i Stockholm och kör men det finns såklart en hel del som värdesätter en lite stökigare, rolig bana framför prispengar… Har lagt märke till en rätt kul sak, under min uppväxt är det väldigt få som hetat Jesper. När ja nu kikar på startlistan kan ja konstatera att det verkar vara en hel del Jesprar som gillar cykel, utöver dom som finns med på denna lista känner ja till två till, Jesper Hjortsberg och Jesper Andersson(den äldre från samma klubb som jag själv). Lite lustigt!?

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!