Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Rapport från Swecuptävlingen

Ännu en helg med lång bilresa gör att jag inte kommer skaffa mig någon skrivarkramp nu på kvällen. Ska bli skönt att glida ner i bingen och sova. Racet gick i alla fall bra och jag är nöjd med min insats. Körde i stort sett felfritt hela racet och hade ett bra flyt. En tokigt kul bana som var jobbig bitvis. HHade riktigt kul idag, kul att träffa alla trevliga cyklister, det blir på nå sätt lite mer familjärt på ett xc än på långloppen. Idag fick jag även tillfälle att träffa Valentin Baat som jag jobbat med en del i samband med Cycling plus. Han har tagit många fina bilder från racet och har dessutom hunnit få upp dem på sin hemsida http://www.baatphoto.com/2013/09/vargarda-xco-2013/

Jag tog med mig kameran ut då jag hade gått i mål men mer av de bilderna får jag lov att återkomma med.
Här är i alla fall en bild på mig tagen av Valentin idag..

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons