Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Redo för vintern!

Nu är i alla fall Smurfen redo för vinter. I med “grävalossbilenspaden”, på med vinterdäcken och lite annat småbil. Det har blivit lite kallare idag. Frosten sitter kvar på bilrutor och i gräset, vattenpölar är frusna och när ja var ute knastrade det en del på de annars leriga stigarna. Apropå cykling var ja ute och rullade på en heldämpad 27,5″ idag! Tänkte skriva några rader om det ikväll! Missa inte det!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!