Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Rekordförsök

Idag var det dags…dags att sätta Cannondalen på prov! Jag har ju en testbana som ja ibland tränar på eller kanske provar nån ny utrustning osv. Eller egentligen har ja tre sådana banor på fem minuters avstånd hemifrån, men den senaste i ordningen är den bästa! En hel del upp och ned, inga långa backar men en del är hyfsat branta. Några tekniska partier, lite stök…jävligt kul bana! Rullade dit och värmde upp med ett varv i lagom tempo. Rullade ner till “starten” och körde ett varv med hjärtat och lungorna på fullvarv! Så här såg de tidigare tiderna ut; full fart på 26″ – 6:59. Full fart på lånad 29″, heldämpad – 6:54…. Och idag då, hur tror ni det gick idag? 6:38!!! 21 sekunder snabbare än med 26:an, mina matematiska kunskaper säger då att det blir en minut på tre varv! Sen kan det såklart bero på mer än bara cykeln. Dagsform, att ja kanske kan banan bättre nu men ett som är klart är att ja känner rätt stor skillnad! såg på pulsklockan att ja dessutom hade en snittpuls, 7 slag lägre samt en maxpuls 6 slag lägre under dagens rekordvarv jämfört med förra rekordet…men det kan ju bero på mycket.

Före…

Under…

Efter…bara några stackare kvar! 

 När ja kom hem kände ja mig så nöjd med dagens intervallpass att ja festade loss med lite nyplockade smultron…det är inte helt fel! Så tokigt goda bär! Synd att dom är så små!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons