Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

 

Ja då var det snart dags igen. Planen var ju egentligen att vara nere och köra 2:a upplagan av Fatbikeracet nere i Alperna just nu… Men på grund av diverse omständigheter blev det inte så. Istället blir det ner mot Kanarieöarna för lite arbete på måndag. Åker ner till Fuerteventura och Apollos fina anläggning Playitas för att testa och fotografera landsvägscyklar för Cycling Plus. Till skillnad från förra året då jag åkte ned själv blir vi nu två och jag åker med mer som fotograf än som artikelskrivare. Skönt när man kan hjälpas åt, minns att det var lite otympligt att resa med 5 hojar sist.

Har känt mig lite trötter idag, lite pannknack och den biten så tar därför det säkra före det osäkra och låter kroppen ta det lite lugnt. Jobba, köra radiostyrd bil och packa ihop lite cykelprylar som skall säljas. Packa resväskorna gör jag på söndag kväll 😉

Skickar med lite bilder från förra årets Fuerteventuravistelse samt en film från rc-bilen.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CuQLjAix1IE&w=560&h=315]Jesper_Andersson_DSCN1711 Jesper_Andersson_DSCN1667_1 Jesper_Andersson_DSCN1640 Jesper_Andersson_DSCN1605 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_7123 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_7333 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_7326 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_DSC_7228 Jesper_Andersson_DSC_7172


Jesper_Andersson_DSC_7221

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons