Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Resultat hökensåsracet

Nu har första deltävlingen av svenska xc cupen gått av stapeln. Startordningen var lottad och jag fick starta ifrån andra startled. Fick till en kanonstart och var snabbt upp på en fjärdeplats! Kändes jävligt kul att göra en bra start, något som annars varit en av mina svagheter. Sen blev ja såklart omkörd av några stycken. Efter några varv blev det jag och två till som låg och körde tillsammans, vågar nog påstå att ja fick dra en hel del men samtidigt är det skönt att ligga först och kunna välja spår obehindrat. På sista varvet gick August upp och körde lite men ja hängde med hyfsat lätt. Ja visste vart ja skulle rycka och när vi kom dit satte ja in attacken, det blev trångt in i en kurva men ja gav mig fan inte och drog längsta strået! Fick några meter och köttade in på en 8:e plats. Helt klart nöjd, imorgon är det sprint på schemat, inget Lidingö här inte;) det kommer lite bilder senare när ja kommit hem!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!