Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Resultaten från ränneslättsturen

Då har man fått trötta ut sig igen! En grymt rolig bana som i år hade fått ännu mer rolig stig. Formen finns fortfarande inte där helt och hållet men idag hade ja ändå grymt kul. Blev lite missförstånd med langningen så ja gick torr idag. Micke körde starkt och spurtade mot Lars Bleckur och Axel Lindh och knep andraplatsen. En kul helg, när man är ute med Simon Galle har man aldrig tråkigt… Haha!

Nu väntar en lång bilresa hem!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons