Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Resultaten, swecup cx i Alingsås

Nu har ja kört tredje deltävlingen ur svenska cyclocrosscupen. Det blev ett lerigt race. Helkroppslerinpackning för 250:- inte illa! Benen kändes riktigt bra. Var lite orolig hur de skulle reagera på Sara Pentons brutala och smärtsamma massage men de kämpa på bra. Kändes dock som att det gick långsammare än vad det faktiskt gjorde. Det blev en tiondeplats idag vilket inte är så illa pinkat. Nu laddar ja om inför morgondagen, ska bli kul! Tyvärr hittade jag inga resultat på damerna och jag vet ingenting om hur det gick där… Men här kommer iaf herr prestige och superglada superklassen.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!