Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Riktigt roliga nyheter!

Oj, nu har jag så många roliga nyheter att ja nästan skäms! Jag börjar i ena ändan…haha. Trots en liten sträckning på gårdagens löpning funkar det ändå bra att cykla, håller mig dock lite lugn på löpfronten nån dag till. Kvällens löppass utgick och det fick istället bli ett bålstyrkepass. Nästa glada nyhet är att jag idag fick besked om att jag kommit in på två distanskurser ja sökt. Det är två fotorelaterade kurser. Alltid kul med lite ny kunskap! Ytterligare en rolig sak är att jag idag fick ett väldigt spännande paket. Har en rulle hemma på prov och tanken är att det skall författas en artikel till tidningen, tokigt spännande, har aldrig kört på en rulle tidigare. Har hunnit prova den några tramptag och det är en minst sagt speciell känsla, förjävla kul! Nu tror ni kanske att min dag inte kan göras mycket bättre och ja håller med, två bra träningspass, en ny cool pryl och ett kul besked. Men tro’t eller ej, här kommer en kul jävel till! På lördag drar jag till Lanzarote en vecka. Ska dit och dels fotografera och självklart cykla massor! Det var så tokigt billigt så det var bara att slå till! 1498:- för en vecka med ospecificerat boende.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!