Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Roadtrippat färdigt för ett tag.

Då var man åter på hemmaplan efter en rolig trip med massor av cykling. Kanske inte extremt många timmar i sadeln men har fått se mycket nytt från cykeln. Var bland annat i Härnösand under lördagen och söndagen och trampade. Härnösand CK arrangerade en deltävling i Swecup och de bjöd på en riktigt rolig bana. Massor av berghällar, roliga stigar och en hel del höjdmeter. Benen kändes inte så skojiga inledningsvis men efter ett tag kom jag igång och det gick bättre och bättre. Det bästa av allt var att jag precis hann i mål, få upp datorn, koppla upp den mot den där flugan – Internet och hann precis se starten av Storbritanniens grand prix! Plus att det är en bra genomkörare innan SM som avgörs helgen som snart är här. Har ju haft kanonsupport från CykelHuset i Upplands Väsby som har lånat mig deras bil. Cyklade förbi bilverkstaden idag och min bil är fan inte klar ännu! Man blir ju lite less… Så eventuellt tar jag en Taxi till Värnamo 😉 haha!

Lite bilder från “Döda Fallet”, ett ställe jag stannade till på längs Inälvsvägen på min resa från Åre till Härnösand. Det finns massor av häftiga platser här på hemmaplan, man behöver inte snurra till en annan världsdel för att få se spektakulära vyer. Lätt att bli hemmablind, finns säkert fina saker att titta på här i stan också 😉

JAN_8692_JesperAnderssonPhotography JAN_8707_JesperAnderssonPhotography JAN_8714_JesperAnderssonPhotography JAN_8715_JesperAnderssonPhotography JAN_8741_JesperAnderssonPhotography JAN_8779_JesperAnderssonPhotography JAN_8792_JesperAnderssonPhotography JAN_8807_JesperAnderssonPhotography

IMG_0333 IMG_0335

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar