Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Rolig fotografering och intervaller

Idag var jag åter på min kära MIA. Åhhh du ljuva Monark! Men jag kanske ska börja i rätt ända. Inledde dagen med att åka till Upplands Väsby för lite cykelrelaterat fotojobb. Det blev riktigt bra och resultatet kommer jag självklart visa framöver men än så länge är det lite känsligt. Kom hem och bytte om till inomhusträningskläder, så lite som möjligt med andra ord. Det har tagit emot de senaste gångerna jag försökt Monarka men nu var det dags igen och idag funkade det bättre! Blev ordentligt trött, härligt trött och kände mig nöjd efteråt. Hade några minuter kvar på solen efteråt så då drog jag ut och fotograferade lite till. Plåtade de goggles jag fått genom min sponsor Xkross. Tidigare hade de bara sportglasögon men har nu alltså börjat även med goggles, egentligen tänkt för skidåkning men det har funkat kanon då jag testat. Linserna sitter fast med magnet och kan tas bort snabbt för rengöring eller färgbyte. Riktigt läckra om du frågar mig! Kommer att använda dessa när jag kör enduro nästa säsong, kan det bli varmt nuuu. Tog också några bilder på vägen hem, har inte riktigt haft tid eller ro att fotografera så mycket med systemkameran på sistone men fan vad mysigt det är! Gillar ljuset i den med grankvisten!

Jesper_Andersson_DSC_5760 Jesper_Andersson_DSC_5757 Jesper_Andersson_DSC_5743 Jesper_Andersson_DSC_5735_1 Jesper_Andersson_DSC_5699_1Jesper_Andersson_DSC_5738 Jesper_Andersson_DSC_5693 Jesper_Andersson_DSC_5690

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons