Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Rolig helg

Nu är man äntligen hemma…Blir rätt trist att sitta i bilen själv och bara köra och köra…sen kan man tänka på stackars Samuel Brännlund som ska köra hela vägen till Skellefteå och då känns det i alla fall lite bättre. Trött och less kom ja hem till mor och far och fick i mig god mat, vilket alltid piggar upp ett trött humör. När ja sedan kom hem väntade en liten present från mor, blev nyfiken på vad det kunde vara och när ja fick syn på den blev ja genast mycket gladare. En ny pryl till svampbobsamlingen, plåster med min fyrkantiga vän på, hahaha! Nu måste ja ut och skaffa lite cykeleksem så att ja får prova ett;) Nej, ikväll blir det lugnt. Fick senaste numret av Cycling plus också så det blir nog lite slötittande i den och lite rodelträning. Trots många mil bilåka har helgen ändå varit grymt rolig. Det är så trevligt folk ute på tävlingarna och atmosfären runtomkring är lika kul som själva cyklandet. Det är en skön stämning, man går runt, klämmer lite på varandras däck, pratar lite om cykling, eller om nå helt annat! Känns nästan lite som en familj:) Den här veckan ska ja verkligen försöka ta det lite lugnare, på lördag är det Billingeracet, första deltävlingen ur långloppscupen och då vill ja verkligen göra bra ifrån mig!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!