Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Roliga prylar från Kaffecompagniet!

Nu har jag beställt lite roliga och användbara prylar till min BaristaHysteri. Dels så köpte jag en riktig tamper, tampermatta och knockbox. Min tamper, det vill säga den stämpelliknande prylen man komprimerar kaffet med i filtret var dels i smäckig plast och hade dessutom en för liten diameter. Så nu beställde jag en med rätt diameter i rostfritt stål. Köpte också en liten rund borste för att enklare kunna göra rent maskinen. Jag har beställt prylar från Kaffecompagniet förut och de är väldigt smidiga och bra att ha och göra med, snabb leverans och har man några frågor så svarar de mer än gärna. När någon gör något bra ska det lyftas fram tycker jag! Har en annan kul grej på gång till mitt kaffekokande också! Men jag återkommer om den prylen lite längre fram!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!