Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Rutinmässigt

Ja skulle inte påstå att jag är överdrivet rutinberoende, egentligen är de flesta rutinerna riktigt trista. Men idag var det skönt att vakna upp, snöra på mig löparskorna, kuta upp till simhallen och plaska lite där, som många gånger tidigare. Har precis avnjutit en god frukost med en ingrediens som kommer med i nästa nummer av Cycling Plus, missa inte det! Nu ska jag dra på mig camouflage, leta fram min stridsyxa och ta mig an det högst oönskade bombnedslag som drabbat stora delar av mitt hem! Eller först ska jag avnjuta en god kopp kaffe, kaffe rostat i Engelberg! Tjoho!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar