Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Säljer tempocykeln


Jag satsar helhjärtat på mountainbike och det kostar en hel del, samtidigt har jag en fin tempocykel som jag kör för träningens skull…Känns som att det kanske är lite onödigt, för att köra smackserien som träning duger det nog med racern. 


Därför är det nu dags att sälja tempocykeln, det är en BH – GC Aero. Jag körde lite träningstävlingar förra året(smackserien) och fick ihop ungefär 30 mil. I år har jag inte hunnit köra mer än 10 mil. Så cykeln har alltså inte ens gått 50 mil!

Jag själv är 174 cm och cykeln passar för dom i min längd och nedåt.

Strl small, 52cm
Bakväxel – Shimano Ultegra
Framväxel – Shiamno 105
FSA vevparti
Visionstyre
San Marco sadel

Säljes med enklare träningshjul.Bör ses, otroligt fint skick! Nypris, 34 000!

Hade tänkt mig 24.000 för min vackra tempocykel men andra förslag kan lämnas som kommentar eller via info@jeppman.com

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!