Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Sällskapsdjur

Har nog aldrig nämnt det här på bloggen men för ett tag sedan skaffade ja mig en liten kompis, en sparvpapegoja! En grymt söt liten krabat. I förrgår hände dock något så att lille Nano omkom:,( man skulle ju lite skämtsamt säga att han var med om en flygolycka men så var inte fallet, han fastnade på nå konstigt sätt och när ja fick syn på han var det för sent…jättetråkigt! Stor saknad gjorde att ja igår var och skaffade mig inte bara en utan två nya:) Dom här var dessutom betydligt tamare! Så får ja lov att presentera Hasse och Tage! Nu är ja på väg till Järvsö, ska bli sjukt kul!!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons