Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Bra dag idag! Började lagom tidigt med att åka iväg norrut hela vägen upp till Öregrund, senaste gångerna jag varit där har jag cyklat… Men idag åkte jag bil;) Jobbade med kyrkklockor halva dagen och åkte via ett möte i Uppsala och ett ärende i Märsta hem. Väl hemma cyklade jag över till päronen för att hämta en pryl och när jag kom hem fick jag ett sms av smackMorgan och 15 minuter senare satt jag på hojen iförd full mörkercyklingmundering! Blev ett tokigt skoj pass, helt klart ett av de roligare på bra länge. Rätt hög intensitet bitvis och roliga stigar. Hann ju knappast ladda lamporna på den kvarten det tog att klä sig så efter 40 minuter fick jag förlita mig på lampan på styret resterande timmen. Kul på hjul!!!imageimage

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons