Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Shoppingrunda

Oj jösses! Nu har ja shoppat loss likt någon värsta shopaholic! Ja har köpt två par strumpor – så tårna inte ska förfrysa på distanspassen, en termosflaska så inte jag i min helhet skall förfrysa! Köpte även lite annat skoj, planksteksplank, en kvarn, en märkapparat och en massa mat! Nu ska ja snart ut i regnet och springa:) myspys!

Hustomtarna la såklart vantarna på märkapparaten;)
Såg den här men det kändes inte helt ok…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!