Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Show must go on!

Kom hem igår kväll. Blev till att raka av moppemuschen som kommit under veckan och sedan krypa till kojs. Nu på morgonen har ja packat upp allt, satt ihop cykeln, smutstvätten snurrar runt i tvättmaskin och nu tänkte ja köra ett lugnt pass i återhämtningstempo på rullen. Kroppen måste få komma ikapp lite efter veckan och flygresan. Så ja tänkte skämma bort den med massage också lite längre fram på dagen! Men nu….RULLE:) Tror ni rullen fått nå namn ännu? Självklart! Rut heter hon! Vad det står för får ni klura lite på;)

När ja kom hem hade ja fått paket också!
Wikström, hon är en riktig stridsparskamrat hon!!! (Lumparpolerska deluxe)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!