Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Sista cykeldagen

Jag hade planer på att ta ett riktigt långpass idag upp till spetsen på andra sidan ön. Men då benen känns lite lagom mosiga och prognosen säger att det ska blåsa 50 mph i byarna (Tycker det borde blåsa mer utanför byarna där husen inte skyddar) så blir det nog inte så. Det skulle bli ett misärpass deluxe och det är inte riktigt vad benen vill… Känns väldigt overkligt att det bara är fyra dagar kvar till julafton:?! 

Så här ser prognosen ut….
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!