Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Sista turen ombord på sadeln här nere, den här bilden på myran symboliserar rätt bra dagens fart… Känns att man kört några dagar. Det har blivit många mil, timmar och höjdmeter men kul har det varit och vi är nöjda med testandet! Efter dagens femtimmarsrunda blev det lite fotografering. Ska visa en bild jag själv tycker blev rätt häftig! Imorgon bär det av hemåt!image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

1 kommentar

  1. Hej Jesper!
    I den här cykelfamiljen funderar vi på att åka iväg med två småbarn (7 veckor och 16 månader) – vart tycker du att man ska åka? Det står helt still, haha. Tanken är ju inte att vi ska cykla samtidigt såklart, men jag tänker ett land med bra cykling och där man även kan ligga, inte göra någonting och som är barnvänligt. Hjälp!
    Malin
    http://goteborgsmamman.se

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons