Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Sixtenloppet och nya hojen!

Jag har sugit på den här karamellen rätt länge men nu blir det nog svårt att hålla tyst om det… idag var det premiär för två saker, dels Knivsta ck’s tävling Sixtenloppet. Flest varv på tre timmar, på deras roliga bana! Den andra premiären är nästa säsongs tävlingshoj! Jag kommer alltså fortsätta att köra för suveräna Cykelhuset i Upplands Väsby men kommer numera att köra på Specialized! Ska bli grymt spännande! Xc hojen blir en Jeppic, en Jeppman-Epic 🙂 haha! Har precis fått den och har knappt hunnit justera in allt, så minst sagt rykande färsk! Tror det ska bli kanon! Sixtenloppet var ett hårt race! Tre timmar på den där banan tar på kroppen! Låg tillsammans med två andra i en trio där det var jag och starka Kim Eriksson från Uppsala som stod för dragjobbet, hade en wheelsucker på häng som under de tre timmarna inte drog en decimeter fören han på sista varvet drog iväg, smart rent taktiskt men inte riktigt den stilen jag förespråkar.. Hojen kändes bra, har lite fintuning att göra. Blev en tredjeplats och ett funfunfun race! Nu ska ja se på formula eins!!!

IMG_1768 IMG_1770 IMG_1767 IMG_1772 IMG_1771 IMG_1766 IMG_1765

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.