Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Skillnad i discipliner

Ja är precis hemkommen efter ett tungtrampat tempo. Cyklade ut till Lunda i en underbar medvind. Kunde ligga i pillasiginaveln-tempo och ändå visade hastighetsmätaren 45:) det säger lite om den vind som kvällen bjöd på. Bortsett från vinden var det en ytterst fin kväll. Tror det var runt 75 pers som kom till start, helt stört kul:) Nu till rubriken på inlägget. Vilken skillnad det är mellan olika discipliner på cykel. Inom mtb känner ja mig rätt hemma eftersom det är den typ av cykling ja ägnar mig åt i första hand. Inte för att på något sätt skryta men mtb är är min starkaste gren. Sen kommer ja till tempo, det är ju ändå rätt lika, man har ett styre, trampar runt ett par pedaler, ett hjul fram…ja ni förstår. Men tusan vad kass ja är på tempo! Det är verkligen inte min grej, men ja tycker det är kul och ser det som bra träning…därför gör ja det. Cyklister ja kör åttor runt i skogen blir ja ifrånåkt av på tempo. Ja inte upp pulsen när ja kör tempo, vet inte vad ja gör för fel, benen stummnar innan hjärta och lungor säger ifrån…Flockhart, vad gör ja för fel? Haha:) som sagt har ja iaf kul när ja cyklar tempo….kanske där felet ligger? I helgen är det Kattegatt Tour som gäller, ska bli kul, undra om det är samma bana som sist? I sista sekund bad ja Emil Rosenberg i klubben (http://emil-rosenberg.com/) ta en bild med min kamera, tack:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!