Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Skit också!

Den här dagen började ju så bra! Stack ut på ett distanspass på Lodjuret. Kanonväder! Hyfsat varmt och inte ett moln! Ja höll mig ren i stort sett hela passet men kom sen in på några grusvägar som hade försökt konvertera till vår men inte riktigt lyckats…vilket resulterade i en väldigt smutsig Jeppman med tillhörande cykel. Det var alltså här skiten började, ja har inget emot lite smuts men ja kan bara konstatera att det blev en skitig avslutning. När ja kom hem hade ja fått ett meddelande av Tommy Olsson som ja skulle åkt till Hässleholm med nästa helg om att tävlingarna var inställda, gick in på deras hemsida och fick det bekräftat…inställt pga. Av för få deltagare:( Får se om vi eventuellt kam styra ihop något annat, annars blir det keps cup. Nu ska ja åka upp till MsSport och göra lite nytta:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!