Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Skitkul teknikträning

Dagen började kl 0515… Klockan var inte ställd utan ja vaknade av mig själv:s lite störande att ja vaknar sååå tidigt! Pillade lite hemma och cyklade sen upp på möte på firman. Efter mötet cyklade ja förbi bmxbanan på hemvägen. Ringde ner Wulff som fick hålla i kamera idag:) Tusan vad kul det va att cykla, plockade bort sadelstolpen så att cykeln blev smidig sen körde ja runt runt. Ja körde inte så hårt men ändå bra pulsen iväg ordentligt och man får verkligen arbeta med hela kroppen. Det blåste halv storm i sidled vilket var lite småläskigt, när hjulen tar vind och cykeln börjar försvinna under kroppen. Nu förstår ja mer varför t.ex. Ville Olsson kör med hydraulisk sadelstolpe. Man blir ju sjukt smidig när sadeln inte sitter i vägen! Det var dagens lek, nu blir det lite allvar också med lite jobb:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!