Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Skogsmys med pannlampa!

En heldag med kyrkklockejobb på fel sida om huvudstaden. Hade dock rätt fint flyt i trafiken och drog ut på en pannlampetur med löparskorna. Första gången jag testar att kuta med Lupine Piko, riktigt smidigt med ett så pass litet batteri. Sprang med en cykeltröja och det upplevdes inte alls otympligt med batteriet i ryggfickan. Fick slå av på effekten för det blev nästan för starkt på starkaste! Hittade de här små filurerna ute i skogen. Nu visste jag att de stod där men första gången jag råkade lysa in mellan de där stenarna och möttes av fyra stirrande ögon höll ja på att skita ner mig;) Imorgon är det tisdag och därmed risk för drunkningsolyckor i simhallen!IMG_2137

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.