Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Skogspass

Vilken höst det här har varit! Det var ju dagar i somras som upplevdes kallare än denna fina dag 😉 Körde en liten sväng igår på Trollstigen men skrota och gjorde en skaplig faceplant i mossan. Idag var det dags för revansch! Körde 4 varv, nu klarar ja allt tekniska utför och har dessutom börjat få upp farten i en del partier. Det finns fortfarande en liten slänt uppför som är trixig att hitta fäste i. Idag höll det dock på att sluta rätt illa, i björkstupet där man måste (trodde ja…) ner bakom sadeln för att ta sig ned fastnade ja med ett litet hål i byxorna på sadelspetsen och kom inte ner bakom sadeln. Så nu har ja testat att åka ner för stupet halvt på framhjulet! Helt livsfarligt, var säker på att det skulle bli en kullerbytta men ja höll mig på hjulen. Numera har cykelbyxorna väl tilltagen ventilation i röven! 🙂 Ja har en bra plan på gång, mer om den ikväll! Du som läsare kan vara en del av denna mystiska plan! Spännande;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!