Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Slasktröskat

Nu har ja varit ute och rullat lite lagom långt med slasktröskan, det är rätt skönt med stänkskärmar faktiskt. Att se slasket…slaskas mot insidan av skärmen känns skönt. Alla kläder är torra och “rena”, svettiga men visuellt rena. Nu laddar ja om, ikväll är det löpning. Jimmy Bodin kommer förbi, vi sätter av vid 19:00 och utgår från före detta OK-stugan, Hällsbo, Sigtuna. Kom förbi om du har tid, lust, möjlighet och skor;)

Det här inläggets bilder får lov att gå i naturens tecken. Ja fick syn på spår efter tre spännande varelser.
Va kan det här vara? Koltrast, sparvoxe…vad vet ja?!
Den här kan ja!
Den här vet ja också vilket djur den tillhör!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!