Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Slitigt distanspass

Planenligt drog ja ut på ett snabbare distanspass tillsammans Robban Gabrielsson. Cyklade grusvägar norrut till Fjällnora. Ett väldigt fint friluftsområde, vi stannade till och tog en liten fika. En god hemlagad hallon och blåbärspaj med en smaklös automatkaffe. Robban är imponerande åkstark och ja hade inte mycket att säga till om på platten. I skogen var det tvärtom. Ett hårt och roligt pass. Nu sitter ja och dör i fåtöljen framför F1-kvalet!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons