Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

SM bilderna, bättre sent än aldrig

Det har varit lite mycket till och från efter SM så jag har lite smått bortprioriterat att sitta inne framför datorn och redigera bilderna. Här kommer dock en del av bilderna från SM i Jönköping. Bilderna är av uppkopplingsbegränsade samt upphovsrättsliga skäl inte i fullstorlek men duger till de flesta sociala medierna.. Skulle man vilja räkna näshåren på nån bild så har jag såklart högupplösta bilder som kan köpas till fånigt bra pris. Bilderna får användas på bloggar med mera om fotocred samt hänvisning till www.Jeppman.com finns med.Tyvärr har jag inte bilder på samtliga klasser, det hanns inte med 🙁

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!