Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

SM i Enduro

Då var en av de stora händelserna detta år, SM i enduro avklarat. Har ju kvaddat en del på sistone men idag kände jag inte att något av det var någon begränsning vilket är riktigt skönt. Jag gick på det tänkta konceptet att hellre köra någon procent lugnare och förhoppningsvis minska risken för vurpor. Det funkade bra på så sätt att jag tog mig igenom racet helt problemfritt och jag kände mig nöjd till dess att jag såg resultatlistan då jag blev lite besviken. Hade väl hoppats på några placeringar högre än en 36:e plats men jag deppar inte ihop för det. Jag har haft svinkul idag, träffat massor av trevlig folk och fått uppleva och ta mig igenom första svenska mästerskapet i Enduro någonsin. En stor eloge till arrangörerna av både endurot och Åre Bike Festival i sin helhet, det har varit en väldigt kul vecka och vi hade ju kanontur med vädret idag, solen har verkligen stått som spön i backen! Avslutade dagen på topp med en espresso från Åre Kafferosteri också, den fick mig att glömma den halvtrista placeringen och drömma mig bort till Guatemala för en stund 😉 Nu laddar jag om och imorgon styr jag Cykelhusetbussen ut mot kusten och Härnösand, då är det Swecup i cross country. Stort grattis till Robin Wallner och Josefine Björkman, Sveriges första mästare och mästarinna i enduro! Hurrra!

JAN_8424_JesperAnderssonPhotography JAN_8438_JesperAnderssonPhotography JAN_8439_JesperAnderssonPhotography JAN_8446_JesperAnderssonPhotography JAN_8449_JesperAnderssonPhotography JAN_8456_JesperAnderssonPhotography JAN_8465_JesperAnderssonPhotography JAN_8468_JesperAnderssonPhotography  JAN_8474_JesperAnderssonPhotography JAN_8497_JesperAnderssonPhotography JAN_8500_JesperAnderssonPhotography JAN_8517_JesperAnderssonPhotography JAN_8530_JesperAnderssonPhotography JAN_8533_JesperAnderssonPhotography JAN_8547_JesperAnderssonPhotography JAN_8548_JesperAnderssonPhotography JAN_8571_JesperAnderssonPhotography JAN_8582_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar