Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Smartaste 3d-utskriften?

Det enkla är ofta det bästa, eller hur? Jag håller på att pilla lite inför ett litet “projekt” jag tänkte presentera i eftermiddag. Jag var i alla fall behov av en liten och smidig hållare för bilder. Ett annat krav var att den skulle vara smidig att sätta upp samt att den inte får lämna någon större inverkan på den ytan där den skall sitta. Någon skiss, lite CADdande och en eller två prototyper senare blev det här resultatet… Den fästs enkelt antingen med häftstift eller så funderar jag på att använda dubbelhäftande tejp. Snart är det bröllop, för jag ska fan gifta mig med 3d-skrivaren en vacker dag! Ha en fortsatt trevlig fredag så återkommer jag med roliga prylar senare ikväll. Då kommer jag dessutom ha en liten tävling här på bloggen, missa inte det!

DSC_8748

Jesper_AnderssonDSC_8751Jesper_AnderssonDSC_8752

Ps. Behöver du en fotoram så har jag några över att sälja! Skicka ett mail till info@jeppman.com

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar