Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Smärtsamt

Dagens pass på monarken blev en tung och smärtsam historia. Så tungt att ja började hallucinera… Men det måste vart förrymda kaniner ja såg på en av grannarnas gräsmatta:s haha! Det gäller att försöka komma igång nu;) idag är det två veckor kvar till ja sitter på flyget mot Cypern! Fan vad härligt det ska bli! Men innan dess är det två njutbara veckor i den svenska vintern…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!