Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Smurfen på läkarundersökning

En gång om året är ja riktigt nervös. Idag var det den dagen. Jag åkte med smurfen till doktorn, det börja bra, han startade som han ska. Ja gav han lite extra kärlek, klappa lite på instrumentbrädan, säga några fina ord! Sen var det vår tur och vi rullade in till doktorn. Fick en jämnårig doktor med gemensamma intressen = halva inne! Smurfen tog sig igenom med en anmärkning, nummerplåtsbelysningen. Han var duktig idag och fick såklart några nya glödlampor dagen till ära! 

Nu snart ska ja försöka cykla en sväng:)
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!