Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Snart blir det varmt…

Än en gång slår kylan till, om det är ryss- sibirisk eller helt vanlig svensk kyla har jag ingen aning om termometern visade lite mer (mindre) än -20 imorse! Rullade upp till gymmet på morgonen, hittade ett nytt löpband där idag, aldrig sett något liknande och var tvungen att testa. Det är format som en svacka och är något mjukare att springa på än ett vanligt löpband. En annan spännande detalj är att man inte justerar hastigheten med någon knapp utan genom att ta längre kliv oftare. En något annorlunda men ändå väldigt verklig känsla! For sedan till Uppsala och var förbi Scott och hämtade en cykel för ett jobb jag inte nämnt något om tidigare. Gjorde ju många av testerna för Cycling Plus och Allt om MTB ett tag men då det blev lite mycket och det kändes som att jag knappt hann cykla på mina egna cyklar backade jag tillbaka något för att göra färre tester. Idag var jag dock till Scott som sagt och hämtade en skivbromsförsedd landsvägscykel som tillsammans med fem andra hojar av samma karaktär skall sättas på prov. Inte så kul att testa landsvägscyklar i kylan så det blir en sväng ner till Fuerteventura till Apollos suveräna anläggning Playitas. Var ner dit förra våren, då var jag själv med  fem eller om det var sex cyklar. Nu blir det lite enklare då vi blir två från tidningen där mitt fokus ligger lite mer på fotografering än skrivandet! Är sugen på att komma ut och fotografera mer, under vintern blir det på nå vis betydligt färre fotograferingar, saknar det.  Ska bli skönt att komma iväg till värmen. Apropå temperaturer var jag ute på eftermiddagen för dagens andra pass och körde lite korta backar. Perfekt en dag som denna då det är svinkallt. Knappt någon kylvind alls, inte uppför i alla fall… IMG_2001_editKanske inte världens bästa bild på löpbandet men man ser i alla fall principen!

12557193_10153166232795356_931961435_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons