Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Snöröjsintervaller

Efter en lång dag med tidig uppgång och en sväng till Arlanda vid 04:00. Lagom hård styrketräning vid 07:00 och sen mässmonterbygge resten av dagen så hade jag på känn att passet på MIA skulle bli lite tungt. Fatbikedistans 4 timmar igår och en förkylning i bagaget gjorde väl knappast benen sprättigare. Men jag köttade på och blev minst sagt trött. Efter middagen fick jag en lite kul fotoide… riggade kameran med “Smart-fån” styrda bluetooth-utlösaren, på med en pannlampa och sen sprang jag runt och kastade snö omkring mig. Vid det här laget har nog grannarna förstått att man är lite… speciell. Det är nog tur de annars hade de nog ringt psyket! haha! Man måste ju passa på att skotta, det är ju plusgrader, imorgon kan snön vara borta!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar