Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

 

Det blev ett fint pass igår som satt kalasfint i benen idag. Att köra långa intervaller i hög fart på snöiga stigar med endurohojen gör sitt, mör i HELA kroppen! Drog i backen rätt duktigt efter en flygtur över styret redan i fredags och idag kändes det rätt tydligt att det sitter en nacke och två knän på den här kroppen… Men det blev en kul cykeltur där jag bland annat gjorde sällskap med min nytillkomna “bloggkollega”, Mikael Kippilä som nyligen börjat skriva här på Cycling Plus. Roliga stigar, en del slaskiga vägar och avslutade med några meter på isen! Väl hemma blev det en efterlängtad kaffe! BaristaJeppman serverade en Cappuccino på temat Apollo eftersom jag imorgon åker ner till just Apollos tokigt fina anläggning Playitas på Fuerteventura! Skönt med lite värme! Nu ska jag packa det sista och dö lite tillsammans med en dålig bok 😉Jesper_Andersson_IMG_2057 Jesper_Andersson_IMG_2044_2 Jesper_Andersson_DSC_6175 Jesper_Andersson_DSC_6167_1

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons