Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Södertälje mtb adventure

Halkade mer eller mindre in på säsongens andra “sista tävling för i år”… åkte ner till Södertälje och efteranmälde mig till Södertälje mtb adventure. Banan bestod av tre loopar på sammanlagt 63 km. Det blev hög fart redan från start och efter någon mil eller så fick ja lov att backa av lite. Var rädd för att det bara skulle vara grusvägar i 63 kilometer men det fanns ett par stigpartier, det i kombination med en del kurvor där man tvingades slå av på farten gjorde det till ett kul lopp. Kul att träffa lite bekanta och att få vända ut och in på lungorna… blev en sjundeplats, tack “Ramstedt” för dagens grymma support. Imorgon är det rostdag i Kaffeverkstan, måste ju rosta kaffe till Norrort Lightbulb som drar igång på torsdag! Missa inte det! IMG_2029

Ett litet p.s.

Lyssna på en låt som heter Inner Mission med gruppen The Browning. Gärna högt i ett par ordentliga högtalare 😉 De har gjort en hel del andra rätt intressanta låtar som inte riktigt följer samma stil som den föreslagna;) va tycker du? Skön som f a n!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.